2014-06-18 18:00

Német nyelvtanulás: Miért érdemes nyelveket skype-on tanulni?

Kategóriák: Német nyelvtanulás

A nyelvtanulás helytől független és az időpontot tekintve rugalmas!

Az utóbbi időben egy új interaktív és online nyelvtanulási metódus jött divatba: a nyelvtanulás skype-on. Ez az alternatíva mindenképpen ajánlatos mindenki számára, mert ez által magánórát vehetünk egy nyelvtanárnál anélkül, hogy el kellene hagynunk otthonunkat. Nem kell eljárnunk egy nyelvtanfolyamra sem. A nyelvtanulás az internet segítségével történik, miközben otthoni számítógépünk előtt ülünk. Manapság például már így sajátítják el könnyedén a német fiatalok az angol nyelvet és az Iberiai-félszigetre induló turisták a spanyol nyelvet. Ha tehát kevés az időnk, csak este vagy a hétvégén tudunk nyelvet tanulni, vagy nincs a környékünkön nyelvtanár, akkor a skype-on könnyen találunk nyelvtanárokat, akik segítségével elsajátíthatjuk az adott nyelvet vagy sikeresen felfrissíthetjük passzív nyelvtudásunkat. A skype-on tanulás nemcsak az időt és a helyet tekintve egy rugalmas megoldás, hanem egy az egyéni igényekhez szabott nyelvoktatás is.

kep


A tanuló dönti el, hogy mit és hogyan szeretne elsajátítani!

 

Az internetes magánóra lehetőséget nyújt arra, hogy magunk döntsük el, mely témakörökkel szeretnénk foglalkozni. Ha az építőiparban dolgozunk és ezen a téren szeretnénk munkát vállalni, akkor megtanulhatjuk ennek a szakmának a német szakkifejezéseit. Ha turistaként látogatunk el  Németországba, akkor elsősorban a hétköznapi kommunikáció érdekel bennünket. Ha vízilabdázóként sportolunk egy német egyesületnél, akkor az adott sporttal és edzéssel kapcsolatos német kifejezéseket sajátíthatjuk el. És döntő fontosságú, hogy a skype-on történő nyelvtanulást a szóbeli kommunikáció dominálja. Elsősorban azt segíti elő, hogy ennek segítségével rövid időn belül meg merjünk szólalni, meg tudjuk fogalmazni gondolatainkat. A lehetőségek tárháza változatos és a metódus nagyon hatékony. Az igazán jó skype-tanároknak már nagyon kiváló, erre a célra kifejlesztett és összeállított kísérő anyag áll rendelkezésükre.

 kep

Az interaktív nyelvtanulás előnyei!

Az online nyelvoktatásnak még az is nagy előnye, hogy az oktatás ideje alatt mindketten – a nyelvtanár és a tanuló is – hozzáférnek az internethez és fel tudnak használni minden forrás anyagot az internetről: cikkeket, feladatokat, táblázatokat és sok más érdekes információkat. Manapság már sok olyan nyelvtanárt találhatunk az interneten, akik nemcsak szakmailag képzettek, hanem a kimondottan a skype-oktatásra specializálódtak. Tapasztaltak minden korosztály tanításában és minden szintű nyelvoktatást elvállalnak. Különösen ajánljuk egy olcsó, gyors és megbízható nyelvoktató csoportot, mely elérhetősége a következő: 0036/70 9435-475, email: burokraft@gmail.com De az interneten könnyen találhatunk más nyelvtanárokat is. Azután egy-két nyelvóra után gyorsan eldönthetjük, hogy az adott nyelvtanárral hosszútávon is együtt tudunk-e dolgozni vagy sem. A nyelveket skype-on tanulni egész egyszerűen nagyszerű és kockázatmentes!

Szabó Anita

VISSZA A FŐOLDALRA !!!

További cikkeink ehhez a témához:

Gyermekkel Németországban: Hová tegyük gyermekünket három éves korig?

Kutya tartás Németországban: Költséges és körülményes hobbi

Gyermekkel Németországban: A német családi pótlékról

Továbbra is a kivándorlás gondolata foglalkoztatja a magyarokat

Ha nem beszéled a nyelvet – nincs esélyed

Tények és tévhitek a külföldi munkavállalásról

Évről évre több magyar vándorol ki Németországba

A külföldi kiküldetésről

Munkavállalás Németországban

 

 

Cikkeink a “Német nyelvtanulás” sorozatunkban:

5 perc német: Mit jelent a gyakori szólás “Nullachtfünfzehn”?

5 perc német: Mit jelent az “Ich drück dir die Daumen”?

5 perc német: Mit jelent a “Du hast nicht alle Tassen im Schrank”?

5 perc német: Mit jelent a “Toi, Toi, Toi” kifejezés?

Német nyelvtanulás: Németország a szlogenek országa

Német nyelvtanulás: Alkoholmentes italok elnevezései (1.rész)

Német nyelvtanulás: Alkoholmentes italok elnevezései (2.rész)

Német nyelvtanulás: A legfontosabb német rövidítések

Német nyelvtanulás: Álláspályázatok német nyelven (1. rész)

Német nyelvtanulás: Ivási kultúra kifejezései és szokásai

Német nyelvtanulás: Német köszönési formák és szokások

Német-magyar kisszótár: sörözők, borozók, kocsmák

Német nyelvtanulás: Német-magyar gasztronómiai kisszótár

A német szitkozódások és a férfi emancipáció

Német nyelvtanulás: A német bolhapiacokról és azok kifejezéseiről

Német nyelvtanulás: A kétnyelvű szövegek segítik a nyelvtanulást

 

Új arany pezsgőA 22 Karátos Arany Pezsgőt különösen ajánljuk eljegyzésre, arany esküvőre, születésnapra, Karácsonyra és minden egyéb ünnepélyes alkalomra! ARANY A PEZSGŐBEN – SZERENCSE AZ ÉLETBEN! Az aranylemezkék pozitívan hatnak az emberi szervezetre és erősítik az immunrendszert. Megvárásolható a Metro, a Tesco és az Auchan üzleteiben. További érdekes információk (party fotók, filmek, díszcsomagolás): itt