2014-07-26 12:39

Az Empátia Balatin képző központ szakképzései és munkaközvetítése

Kategóriák: Budapest, Magyar hírek, Német hírek, Német hírek

Szeretnél biztos, állandó munkát? Segítünk megtalálni!“ – ezzel a szlogennel biztat az Empátia Balatin képző központ minden munkakeresőt. És ezek nem üres szavak vagy ámítás. Az Empátia Balatin képző központ tíz éve folytat szakképzéseket, melyek személyesen vagy távoktatással is elvégezhetők. A rövid, de intenzív szakmai felkészítések után mindenki kézhez kapja a tanúsítványokat, külföldi munkavállalás esetén akár angol és német nyelven is. Ezek után az Empátia Balatin mindenkinek segít az elhelyezkedésben.

 

 

Miután az Empátia név már fogalommá vált Magyarországon és külföldön, így a magyar és a határon túli megrendelők szívesen alkalmazzák az Empátia Balatin képző központ által képzett idősgondozókat, szállodai szobaasszonyokat, emeleti londinereket, konyhai kisegítőket, házvezetőket, házi betegápolókat és bébiszittereket. A munka keresők ugyanis a képzések által az adott szakmákat hivatásszerűen tudják elvégezni.

 

szalloda_1szalloda_0

 

 

 

 

 

 

Az Empátia Balatin képző központban folyamatosan indulnak tanfolyamok, több jelentkező esetén nem csak Budapesten, hanem vidéken és távoktatás formájában is. Egyre nagyobb a kereslet például „szállodai szobaasszonyok“ és „emeleti londinerek“ szakképzésére. A „szállodai szobaasszony“ képzés a következő modulokat tartalmazza: szállodaismeret, önálló munkavégzés és munkatervezés, szállodai protokoll, konfliktuskezelés, HACCP, munkavédelem, CPR-AED újraélesztés, valamint szakmai gyakorlat egy budapesti négycsillagos szállodában.

 

konyha_0konyha_1

 

 

 

 

 

 

 

A tanfolyam elvégzése után a tanúsítvány angolul és németül is kézhez vehető. A kitűnő szakmai képzéssel, EU-s tanúsítvánnyal, a négy csillagos szállodában elvégzett gyakorlattal és a szakmai önéletrajzzal gyerekjáték az elhelyezkedés. A budapesti és külföldi négy- és ötcsillagos szállodák szinte várják a jelentkezőket! De a tanfolyam után az Empátia Balatin képző központ is segít az elhelyezkedésben.

 

takarito_0takaríto_1

 

 

 

 

 

 

 

Ezenfelül indulnak „konyhai kisegítő“ képzések is. E feladatkörbe sok összetett ismeret tartozik: reggeliztető és büfés szakmai képzés, reggeliztető konyha, hideg konyha, főző konyha, leves konyha, meleg tészta-konyha, cukrászkonyha, tálaló, pincér, HACCP, szobaszerviz és számlázási ismeretek. Nem csak a belföldi munkavállalás esetén, hanem a külföldre induló hallgatók számára is segítséget nyújt az Empátia Balatin képző központ az elhelyezkedésben. Azonnali munkakezdéssel folyamatosan nagy az igény további szakmákra is, mint pl. idősgondozókra és házvezetőkre. Legfőképpen Németországban nagy a kereslet idősgondozókra. A 8.440 öregek otthona összesen 717.000 nyugdíjas számára épült, melyek – az ápolók hiánya miatt – katasztrofális helyzetbe kerültek.

 

apolo_1apolo_0

 

 

 

 

 

 

 

Azok számára, akik Ausztriában, Németországban, Svájcban szeretnének házi betegápolás vagy idős-ellátás területén dolgozni, az Empátia Balatinképző központ 200 órás gerontológiai, egészségügyi felkészítést nyújt. Az oktatás ebben az esetben is személyesen (Budapesten) vagy távoktatással végezhető el. A végzettséget kemény fedeles tanúsítvány igazolja, német és magyar nyelven. A német alap nyelvtudást szintén el lehet sajátítani az Empátia Balatin képző központban.

 

szallodai_1

 

Sok hálás levél, e-mailek és Facebook bejegyzések igazolják nap mint nap a szakképzésekkel foglalkozó Empátia Balatin képző központ munkáját. Ezekből a sikertörténetekből két esetet emelünk ki: „Friss nyugdíjasként határoztam el, hogy elmegyek dolgozni. Teljesen véletlenül találtam rá az Önök hirdetésére. Azonnal jelentkeztem személyes megbeszélésre, és következő napon elkezdtem a szobaasszonyi tanfolyamot. A 60 órás képzés anyaga igen átfogó, a szakmai ill. biztonságtechnikai ismeretek oktatása igen magas szinten történt. Nagy segítség a későbbi munka végzésnél, hogy a segédanyagot is kézhez kaptuk. Magas szinten történt az újraélesztési oktatás. Kellemesen csalódtam a tanfolyamban, amint a cég neve is mutatja valóban mély empátiával és segítő készséggel vannak, minden dolgozni vágyó jelentkező felé a cég munkatársai. Köszönöm a lehetőséget, mivel a második napon már kaptam munkát!“

 

Gyerek_1Gyerek_0

 

 

 

 

 

 

 

 

A sok hálás kommentár közül kiemelünk még egy nem mindennapi esetet, melyet Zombor írt Londonból az Empátia Balatin képző központ Facebook oldalára: „2012 novemberében történt az eset, egy 5 csillagos angliai szállodában, London szívében. Az akkori feladatköröm közé tartozott ’house porter’-kedés. Egy-két alkalommal a szálloda vezetősége szakmai oktatásban részesítette az alkalmazottakat. Egyik alkalommal a Security Office főnöke tartotta ezt a képzést, ami röviden a vészkijáratok hollétéről, a folyosókon található poroltókészülékek, valamint a szállodában elhelyezett defibrillátor használatáról szólt. Az oktatók kérdésekkel bombáztak minket, pl. hogyan kell az elektromos tüzet oltani, vagy ha tüzet észlelünk, mit kell tennünk a tűzoltók érkezéséig. Nemsokára elértünk a defibrillátorig, amit el kell, mondjam, rajtam kívül senki sem ismert fel. Meglepődve kérdezték az oktatók, hogy honnan is ismerem a szerkezetet. Elmondtam nekik, hogy még Magyarországon részt vettem egy elsősegélynyújtó tanfolyamon, ahol megtanították a defibrillátor használatát is.

 

 

Ekkor az egyik oktató kissé szkeptikusan megkért, hogy ha már tudom, hogy működik, akkor azt mutassam is be szakszerűen. Miután sikeresen végrehajtottam a feladatot, mindenki ledöbbent, hiszen nagyon sokan csak most láttak életükben először defibrillátort. Természetesen, dicséretben részesültem az oktatóktól és mondták, hogy ha esetleg valamilyen baleset történik, amely elsősegélynyújtást vagy esetleg a gép használatát igényli, ne habozzak a tudásomat használni, mert ezzel az elsajátított tudással életet lehet menteni. Ezzel a kis történettel szeretnék köszönetet mondani az Empátia Balatin csapatának. Olyan képzésről van szó, amit egyszer elsajátít az ember, aztán valahogy belemászik az ember tudatalattijába. Én részt vettem újraélesztő tanfolyamon az Empátia Balatin Kft. szervezésében, és ezzel a tudással igen is tudok segíteni baleset esetén, és fogok is!“

 

Krisztina Mangold
A tanfolyamok árai az iskola internetes oldalán olvashatóak: www.empatiabalatin.net
Vizsgadíj nincs.
Az iskola a szállodai képzés során a szakmai gyakorlatot biztosítja (az Empátia Balatin Kft. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tagja)
Részletfizetés személyes részvétel esetén lehetséges.
Facebook: https://www.facebook.com/empatiabalatin

 

 

 

VISSZA A FŐOLDALRA !!!

 

További német vonatkozású cikkeink:

Blankenburg-i botrány: magyarok kiszolgáltatott helyzetben

A német minimálbér (8,50 euró) bevezetése: előnyei és hátránya

Több ezer munkahely fog megszűnni a német minimálbér miatt?

Családon belüli erőszak – már nem tabu téma!

Hová meneküljenek a nők Németországban erőszakos férjük elől?

Kik és hogyan verik át a magyarokat külföldön?

Gyermekkel Németországban: Hová tegyük gyermekünket három éves korig?

Mennyi zsebpénzt adnak a német szülők gyermekeiknek?

Július 1-től olcsóbban lehet az európai külföldön telefonálni

Elveszett az útlevelem külföldön? Csak semmi pánik!

A németek és a szex – számok és tények

Szexriport – érdekességek a németek nemi életéből

Hihetetlenül érdekes új fagyi kreációk Németországban!

A kenyér Németországban már régóta nem csak táplálék!

Német világörökség: sör, kenyér, Beethoven – és talán a bürokrácia?

Az új német egészségügyi kártya még mindig vitatott

Kutya tartás Németországban: Költséges és körülményes hobbi

Gyermekkel Németországban: A német családi pótlékról

A német nyugdíj hazugságról: Művileg generált generációs vita?

Továbbra is a kivándorlás gondolata foglalkoztatja a magyarokat

Facebook csoportok Németországban élő magyarok számára

Itt is “Flat”, ott is “Flat”. Egész Németország “Flat”-ezik!

Ha nem beszéled a nyelvet – nincs esélyed külföldön!

Tények és tévhitek a külföldi munkavállalásról

Évről évre több magyar vándorol ki Németországba

A német bolhapiacokról és azok német kifejezéseiről

A külföldi kiküldetésről

Munkavállalás Németországban

TOP 10: Németország leghíresebb bevásárlóközpontjai

A felesleges németországi körforgalmakról és a giccses német szobordíszekről

A német szitkozódásokról és a férfi emancipációról

A német választások – Sikerek és kudarcok

 

 

Cikkeink a “Német nyelvtanulás” sorozatunkban:

A német sörfajták és a német sörkultúra kifejezései?

Német nyelvtanulás: Miért érdemes nyelveket skype-on tanulni?

Német nyelvtanulás: Az építőipar legfontosabb német szakkifejezései

5 perc német: Mit jelent a gyakori szólás “Nullachtfünfzehn”?

5 perc német: Mit jelent az “Ich drück dir die Daumen”?

5 perc német: Mit jelent a “Du hast nicht alle Tassen im Schrank”?

5 perc német: Mit jelent a “Toi, Toi, Toi” kifejezés?

Német nyelvtanulás: Németország a szlogenek országa

Német nyelvtanulás: Német-magyar “ásványvíz” szótár (1.rész)

Német nyelvtanulás: “Spezi” – a leghíresebb német üdítőital (2.rész)

Német nyelvtanulás: A legfontosabb német rövidítések

Német nyelvtanulás: Álláspályázatok német nyelven (1. rész)

Német nyelvtanulás: Ivási kultúra kifejezései és szokásai

Német nyelvtanulás: Német köszönési formák és szokások

Német-magyar kisszótár: sörözők, borozók, kocsmák

Német nyelvtanulás: Német-magyar gasztronómiai kisszótár

A német szitkozódásokról és a férfi emancipációról

A német bolhapiacokról és azok német kifejezéseiről

Német nyelvtanulás: A kétnyelvű szövegek segítik a nyelvtanulást

 

 

31 hozzászólás a(z) “Az Empátia Balatin képző központ szakképzései és munkaközvetítése” bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: Dieter Schwarz: a leggazdagabb német milliárdos | Kontakt Magazin

 2. Visszajelzés: Vitatott téma: Legálisak-e a “streaming” filmportálok vagy sem? | Kontakt Magazin

 3. Visszajelzés: A német SCHUFA mindenkiről minden adatot összegyűjt | Kontakt Magazin

 4. Visszajelzés: Lehet hitelt kapni Németországban SCHUFA nélkül is? | Kontakt Magazin

 5. Visszajelzés: Ingyenes tanácsadás a vendégmunkásoknak Németországban | Kontakt Magazin

 6. Visszajelzés: A német szakszervezeti tagság megéri mindenki számára | Kontakt Magazin

 7. Visszajelzés: A jól képzett európai fiatalokat Németország tárt karokkal várja | Kontakt Magazin

 8. Visszajelzés: A „szegénységi bevándorlás“ elleni törvényt elfogadták | Kontakt Magazin

 9. Visszajelzés: A “tervezett elavulás” avagy hogyan csapnak be bennünket a gyártók | Kontakt Magazin

 10. Visszajelzés: Hogyan kerüljük el az internetes előfizetési csapdákat? | Kontakt Magazin

 11. Visszajelzés: Most kezdődnek a német bolhapiacok! Hová érdemes elmenni? | Kontakt Magazin

 12. Visszajelzés: A német Munkaügyi Központok állásajánlatai | Kontakt Magazin

 13. Visszajelzés: Fontos: Hogyan nevezik Németországban a “külföldieket? | Kontakt Magazin

 14. Visszajelzés: Magyar vagy német vagyok? Európai vagyok! | Kontakt Magazin

 15. Visszajelzés: Jelenleg minden negyedik európai fiatal munkanélküli | Kontakt Magazin

 16. Visszajelzés: A halál új kultúrája Németországban | Kontakt Magazin

 17. Visszajelzés: Magyar-Német Képes Szótár: 12.000 szólással és kifejezésekkkel | Kontakt Magazin

 18. Visszajelzés: A fiatalok már csak hazalátogatnak a lassan pusztuló országba? | Kontakt Magazin

 19. Visszajelzés: Factory Outletek és akciós termékek Németországban | Kontakt Magazin

 20. Visszajelzés: Milyen a tipikus német advent és karácsony? | Kontakt Magazin

 21. Visszajelzés: Karácsonyi történetek külföldön próbálkozó magyarokról | Kontakt Magazin

 22. Visszajelzés: Egy megható lovas történet a lovak szerelmeseinek | Kontakt Magazin

 23. Visszajelzés: Mit ajándékozzak német barátaimnak vagy rokonaimnak? | Kontakt Magazin

 24. Visszajelzés: Tanulj és dolgozz Németországban! | Kontakt Magazin

 25. Visszajelzés: 5 perc német: 12 év után felébredt a kómából | Kontakt Magazin

 26. Visszajelzés: 5 perc német: Mit jelent a „Toi, Toi, Toi“ kifejezés? | Kontakt Magazin

 27. Visszajelzés: 5 perc német: A világ leggazdagabb koldusa | Kontakt Magazin

 28. Visszajelzés: Miért érdemes a német nyelvet megtanulni? | Kontakt Magazin

 29. Visszajelzés: Segíts Magyarországon élő idős szeretteiden, megbízható házi gondoskodással! | Kontakt Magazin

 30. Visszajelzés: 5 perc német: A német kenyér-kultúra | Kontakt Magazin

 31. Visszajelzés: DER, DIE vagy DAS? Sokszor még a németek is tévednek? | Kontakt Magazin

comments powered by Disqus