2016-08-06 22:33

La Fiesta borok – egyik leghíresebb magyar bormárka

Kategóriák: Fotóriportok-videók

A SZŐLŐTŐKÉK A MI KINCSEINK – A KISKUNSÁG A MI KINCSTÁRUNK!

A La Fiesta borok visszatükrözik a magyar szőlőtermelést: a tájboroktól a minőségi borokig. Pincészetünk – a Grape-Vine Pincészet – Magyarország legnagyobb borvidékén, a Kiskunság szívében, Kiskunmajsán készíti a LA FIESTA borokat. Saját szőlőültevényeinkről és a helybeli kistermelők szőlőiből készítjük a LA FIESTA borokat. A 100 %-ban magyar tulajdonú pincészetet két barát alapította 1996-ban. Két évtizedes sikerük záloga a kölcsönös bizalmon alapuló barátság. Mivel már a szülők és nagyszülök is főállásban szőlővel és borral foglalkoztak, így már gyermekkoruktól beívódott a két fiúba a szőlő és a pincemunkák minden mozzanata. Azóta az egész család szerepet vállal a szőlész-borász tevékenységben.

GRAPE-VINE PINCÉSZET – EGY BARÁTI PINCÉSZET!

13169840_1273477556012933_906476229_o

ÉVTIZEDES TAPASZTALAT – MODERN BOROK

A célunk, hogy a jó bor mindenki számára hozzáférhető legyen és a lehető legtöbb ember számára nyújtson élvezetet. Munkánk azt az elvet követi, hogy a bor elsősorban életörömet okozzon. A finom borok elkísérik az embert egy életen át és értékessé teszik az élet kicsi és nagy pillanatait.

Grapevine Kozak_La Fiesta molino 1-2 aranyban 185x70 cm_nezokep

20 ÉVE ÉLEN A BORÁSZATBAN!

Magyarországon egyedülálló széles borválasztékunk. Célunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére való bort. Borainkat mindig a vásárlók igényeihez igazítjuk. Borcsaládjaink, mint például a LA FIESTA borok nagyon népszerűek a vásárlók körében és már fogalommá váltak. Borainkkal szakmai körökben is folyamatosan szép eredményeket érünk el. Mi hiszünk abban, hogy a Kiskunságon is lehet jó borokat készíteni!!!

03 La Fiesta CSATOS kreativ_nezokep

Részletes információk cégünkről és termékeinkről:

http://grapevine.hu/index.php

Kövess minket a Facabook-on és az Instagram-on:

https://www.facebook.com/lafiestaborok/

https://www.instagram.com/lafiesta_borok/

comments powered by Disqus