Médiaajánlat

A KONTAKT és az UNGARN JOURNAL az első kétnyelvű hírportál Magyarországon! És jelenleg a legolvasottabb német-magyar online magazin Magyarországon!

Német és magyar nyelvű online hírportál – Tele élettel
Deutsch-ungarisches Online Magazin – Voll mit Leben

Reméljük, hogy Ön legalább annyira örömét leli cikkeink olvasásában, mint amilyen lelkesedéssel mi létrehoztuk ezt az online magazint az Ön számára.

Jó szórakozást kíván Önnek:

Mangold Krisztina
főszerkesztő és felelős kiadó

 

Szerkesztőségi koncepció

 

A KONTAKT és az UNGARN JOURNAL: egy német és magyar nyelvű online magazin, amelyet nemcsak Kecskeméten és környékén, hanem országos szinten és a német nyelvű országokban is olvasnak. Az online magazin hidat kíván képezni a német anyanyelvűek és a magyarok között. A kétnyelvű online magazinban megtalálhatóak többek között: gazdasági és kulturális hírek, lokális, regionális és európai témák, életstílus, sport, gasztronómiai és turisztikai cikkek és több oldalas programajánlók. A magazinra jellemző: igényes újságírói színvonal és első osztályú fotók. A magazin témái változatosak és sokrétűek. A témafeldolgozás pedig széleskörű és alapos. A magazin stílusa: modern, nyitott világnézetű, érdekes, szórakoztató és kritikus.