Kiadónk különösen nagy hangsúlyt szeretne fektetni német-magyar nyelvű nyelvkönyvek forgalmazására és megjelentetésére. A Webshopban megtalálhatja azonkívül szerkesztőink kiadványait és könyveit is. Továbbá megrendelhetőek a KONTAKT MAGAZIN logóval díszített érdekes reklámtárgyaink, művészi képeslapjaink és gyönyörű falinaptáraink.

A megrendelhető termékeket megtalálhatja az oldal jobb oldalán lévő a “Kategóriák” menüpont alatt.

Joseph Komlos: A Diana gyilkosság

Diana walesi hercegnő hirtelen halála megrázta az egész világot, s egyre kevesebben fogadják el magyarázatként, hogy azon az augusztus végi, párizsi hajnalon baleset történt. Diana túl népszerű, és túl tekintélyes volt, hogy bizonyos – kormányokon és országokon átívelő, hatalmas érdekérvényesítő képességekkel rendelkező – multinacionális érdekkörök számítását ne keresztezte volna humánus akcióival, kezdeményezéseivel, alapítványaival.
Kinek volt útjában Diana? Ki ölethette meg? S valójában ki elől menekült azon a baljós párizsi hajnalon? Erre keres magyarázatot – a döntés jogát az olvasónak meghagyva – a végzetes napok eredeti helyszíneit felidézve, dokumentumok felhasználásával megírt olvasmányos regény, mely nem csak arra derít fényt, hogy kik, de arra is, miképpen csalták csapdába a szívek királynőjét. BŐVEBBEN