2012-07-26 11:13

Joseph Komlos: A Diana gyilkosság

Kategóriák:

A könyv szerzője hírportálunk főszerkesztő helyettese:

Komlós József JR.

 

2012. augusztus 31-én éppen 15. esztendeje, hogy hirtelen, élete virágjában elhunyt Lady Diana.

 

Diana walesi hercegnő hirtelen halála megrázta az egész világot, s egyre kevesebben fogadják el magyarázatként, hogy azon az augusztus végi, párizsi hajnalon baleset történt. Diana túl népszerű, és túl tekintélyes volt, hogy bizonyos – kormányokon és országokon átívelő, hatalmas érdekérvényesítő képességekkel rendelkező – multinacionális érdekkörök számítását ne keresztezte volna humánus akcióival, kezdeményezéseivel, alapítványaival.

 

A szerző összesküvést feltételez a népszerű hercegnő hirtelen halálának hátterében, és egy minden részletében nagy műgonddal előre kitervelt, és precízen kivitelezett merényletet sejt a tragédia hátterében. Melybe azonban több, előre be nem tervezett hiba is csúszott, így vált a gyilkosság a vizsgálódó elme számára egyértelművé.

 

Kinek volt útjában Diana? Ki ölethette meg? S valójában ki elől menekült azon a baljós párizsi hajnalon? Erre keres magyarázatot – a döntés jogát az olvasónak meghagyva – a végzetes napok eredeti helyszíneit felidézve, dokumentumok felhasználásával megírt olvasmányos regény, mely nem csak arra derít fényt, hogy kik, de arra is, miképpen csalták csapdába a szívek királynőjét.

 

Terjedelme: 230 oldal

 

Ára: 1490 Ft.+postaköltség.

 

A Diana gyilkosság cím könyv facebook oldala: https://www.facebook.com/dianakonyv
Megrendelhető a 20/ 536 8728 telefonszámon vagy a diana@mayoka.hu címen.